Roluri implicate în import/export.

Există mai multe roluri implicate în procesul de export / import și aceste roluri pot fi îndeplinite de mai mulți agenți sau doar câțiva jucători care pot face totul. Pe lângă importator și exportator, aceste roluri includ agenți de transport maritim, expeditori de mărfuri, brokerii vamali, bănci, depozitare, agenții guvernamentale și servicii de distribuție sau livrare. Acestea sunt câteva dintre entitățile de bază implicate (pe lângă transport) și responsabilitățile lor.

Este posibil să fiți nevoit să aveți de-a face cu agenții guvernamentale speciale, în afară de vamă, pentru a obține permisiunile și documentația corespunzătoare pentru a importa sau exporta mărfurile dvs. speciale, cum ar fi FDA, Departamentul Agriculturii și altele.
Broker vamal: se ocupă cu serviciile vamale guvernamentale, pregătește Acceptă declarația de transport Colectează taxele și taxele, notifică permisiunea și aprobarea, livrează rezerva cu operatorii depozitului.
Banca: primește taxe și impozite, emite și redactează scrisori de credit pentru a garanta plata mărfurilor expediate.
Depozitare / Distribuție: Odată ce mărfurile dvs. ajung în țara de destinație, acestea trebuie depozitate și livrate sau încărcate imediat pentru livrare. Transportul mondial are zeci de ani de experiență în logistică, depozitare la domiciliu și livrare de mărfuri în străinătate.
Cu anii noștri de experiență în domeniu, facem acest proces cât mai ușor posibil, oferindu-vă sfaturi de export și import pentru a face față acestor entități și pentru a obține ceea ce aveți nevoie în timp util.

Call Now Button